Veelgestelde Vragen

Bekijk Hier De Meest Gestelde Vragen!

De Elite Brush is zeer eenvoudig in gebruik. Letterlijk Plug and Play! Stijl je haren zoals jij het wilt en ontdek deze revolutie op haarstijl gebied! Wij adviseren jou om de EliteBrush alleen te gebruiken op droog haar. Daarnaast is het slim om eerst je haren goed te kammen zodat er geen klitten in zitten. Na het gebruik van de EliteBrush kun je een haar verzorgend product gebruiken om zo het vochtgehalte in je haar in balans te brengen.

Eigenlijk kan ieder haartype met de EliteBrush gestyled worden. Wel is het belangrijk om de juiste temperatuur in te stellen die past bij jouw haar. Lees hiervoor de gebruiksaanwijzing.

De EliteBrush is in te stellen op een temperatuur tussen de 80-230 graden. Voor dikker haar adviseren wij de hoogste stand te gebruiken. Heb je dunner haar dan is een temperatuur van 200 graden voldoende. Omdat wij niet kunnen spreken voor individuele gevallen adviseren wij jou om te experimenteren met de juiste instellingen!

Je haren stijlen kan een tijdrovende klus zijn. Wij garanderen jou dat je met de Elitebrush binnen no time klaar bent! Van licht krullend haar tot een echt afro kapsel, voor de Elitebrush is het geen probleem! Gemiddeld genomen scheelt het 50-75 % van de tijd die je voorheen kwijt was aan het stijlen van je haar.

Net als bij een ‘gewone’ stijltang is het belangrijk pas te beginnen met stijlen nadat je haar goed droog is. Daarnaast raden we je aan om nadat je klaar bent met de Elitebrush je haren te verzorgen met bijvoorbeeld Arganolie of een ander haar verzorgend product.

Wij staan voor kwaliteit, service en klantvriendelijkheid. Jouw plezier is ons plezier. Wat wij willen is dat jij kunt stralen!

Deel jouw voor/na foto met ons en maak kans om €10,- van je aankoop terug te krijgen!

Wat wij willen is dat jij blij bent met je aankoop. Omdat de Elitebrush echter een hygiëne product betreft, nemen wij alleen Elitebrushes terug die een technisch mankement vertonen. Retour gestuurde EliteBrushes die niet defect zijn maar wel gebruikt kunnen wij niet retour nemen. Mocht je EliteBrush een technisch mankement vertonen, dan heb je natuurlijk wel recht op een vervangend product zonder bijkomende kosten!

Wij nemen alleen producten terug die voorzien zijn van het EliteBrush Retour Formulier.

Voor 23.00 besteld is de volgende dag in huis! Voor Belgische klanten geldt dit ook! (levertijd voor België kan oplopen tot 2 dagen,afhankelijk van waar je in België woont).

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.